Izjava o privatnosti

Naša politika zaštite podataka

U tvrtki Geromar d.o.o. i na našem portalu Nautička patrola stavljamo veliki naglasak na održavanje povjerenja i sigurnosti posjetitelja na našoj mrežnoj stranici te pretplatnika na premium sadržaj. U nastavku možete pronaći informacije kako Nautička patrola, kao kontroler podataka (u daljnjem tekstu Kontroler podataka), postupa s prikupljenim podacima posjetitelja ili pretplatnika na premium sadržaj

 1. Pretplata na premium sadržaj
  Prilikom pretplate na naš premium sadržaj prikupljamo osobne podatke, ali se ograničavamo samo na nužne podatke potrebne za održavanje statusa pretplatnika.

Te podatke koristimo kako bismo Vam omogućili ulazak u sve sadržaje našeg portala, kako bismo Vas kontaktirali jer trebamo ili Vam želimo pružiti dodatne informacije; kako bismo provjerili jesu li naši podaci ažurni i kako bismo eventualno provjerili jeste li zadovoljni pruženom uslugom. Ne razmjenjujemo popis email adresa s drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama.

 1. Veze na druge mrežne stranice

Ova politika zaštite privatnosti ne obuhvaća poveznice na ovoj mrežnoj stranici koje vode na druge mrežne stranice. Te druge mrežne stranice nisu obvezane ovom politikom privatnosti te, ako imate pitanja kako neka druga mrežna stranica koristi vaše podatke, trebate provjeriti njihovu politiku privatnosti.

 1. Komentiranje ispod članaka

Prilikom komentiranja članaka, potrebno je ostaviti email adresu kako biste dobivali obavijesti o novim komentarima.

Te email adrese ne razmjenjujemo s drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama, a ako želite da se email adresa ukloni iz našeg sustava, pošaljite nam email na geromar.office@gmail.com i zatražite odjavu.

Ako koristite uslugu Gravatar i ona je povezana s mailom koji ostavljate prilikom komentiranja, uz komentar će se pokazati Vaša fotografija koju ste odredili putem Gravatara. Ako to ne želite, napravite promjenu putem usluge Gravatar ili koristite mail adresu koja nije povezana s tom uslugom.

 1. Pristup Vašim osobnim podacima
  Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje ili protivljenje korištenja vaših osobnih podataka koji se nalaze kod nas. Vaša prava možete iskoristiti ako pošaljete zahtjev na geromar.office@gmail.com.
 2. Promjene u politici privatnosti
  Naša politika zaštite privatnosti se redovito razmatra i po potrebi ažurira. Politika zaštite privatnosti je zadnji put ažurirana 12. 4. 2022. godine.
 3. Informacije o kolačićima
  Upotrebljavamo kolačiće koji su male datoteke koje sadržavaju informacije o Vašem pretraživanju na ovoj mrežnoj stranici s glavnim ciljem činjenja pregledavanja stranice lakšim.