Aktualno

ODRŽIVOST NA SAJMU NAUTIKE: Biograd Boat show dodijelio nagrade za Eko izvrsnost 2025

Naajveći hrvatski nautički sajam na obali - Biograd Boat...

Green Sail predstavio metodu za izračun emisije CO2 po osobi po brodi po kategoriji krstarenja

Neprofitna organizacija za održivi nautički turizam Green Sail razvila...

Projekt za prikupljanje otpadnih voda i smeća s plovila na području Kornata

„ECOcube - ekološka infrastruktura za čisto more“ naziv je...

Kuhar za rad na brodu za sedmodnevna krstarenja

Rok za prijavu: 11. 5. 2023.

Poslodavac: Val d.o.o. za nautički turizam

Opis posla: Puni pansion, priprema ručka i večere , nema narudžbi „ala carte“, jedan slijed jela

Mjesto rada: Zavala (nudi se zajednički smještaj, smještaj na brodu u samostalnoj sobi)

Uvjeti: 3-godišnja srednja škola, 1 godina radnog iskustva

Vrsta posla: sezonski, mogućnost zapošljavanja umirovljenika

Prijave na: mobitel 098 952 31 51

Novo

ODRŽIVOST NA SAJMU NAUTIKE: Biograd Boat show dodijelio nagrade za Eko izvrsnost 2025

Naajveći hrvatski nautički sajam na obali - Biograd Boat...

Green Sail predstavio metodu za izračun emisije CO2 po osobi po brodi po kategoriji krstarenja

Neprofitna organizacija za održivi nautički turizam Green Sail razvila...

Projekt za prikupljanje otpadnih voda i smeća s plovila na području Kornata

„ECOcube - ekološka infrastruktura za čisto more“ naziv je...

Godišnje u hrvatski Jadran dospije 3000 tona otpada, a ukloni se samo 500

Zbog boljeg praćenja i koordinacije akcija čišćenja morskog otpada...

Kuhar na turističkom brodu za rad u sezoni u Jesenicama

Rok za prijavu: 31. 1. 2023. Vagun, obrz za prijevoz i turizam, vlasnik Nikola Klarić iz Jesenica traži kuhara na turističkom brodu za rad u...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nautička Patrola
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.