Aktualno

Belanova Regata života o Filipu Jurišiću na Olimpijadi – osvaja svijet

Neno Belan i njegova najnovija pjesma Regata života postaju...

VRSAR: Ribarska fešta, 26.7.2024.

U Vrsar su se vratile ribarske fešte koje se...

STARI GRAD NA HVARU: Ne propustite Dane u vali – veliki hrvatski Festival brodova, mora i mornara, 19-22. 9. 2024.

Ovogodišnji, peti zaredom Festival brodova, mora i mornara, pod...

ACI svečano obilježio 41. rođendan

Protekla je 41 godina otkako je Veljko Barbieri s grupom entuzijasta, u rekordnom roku priveo kraju golem posao osnivanja ACI-ja i ekspresne gradnje na najatraktivnijim mjestima Jadrana njegovih prvih 16 marina. ACI je zaslugom tih prvih ljudi i tadašnjih zaposlenika u marinama nakon samo pet godina djelovanja vratio sva uložena sredstva i kredite, te je počeo pozitivno i dohodovno poslovati, stekavši slavu fenomena suvremenog nautičkog turizma. Postavio je visoki i tada jedinstveni kriterij usluga, znan pod know how nazivom – ACI standard. Prigodom 41. obljetnice, u ACI marini Opatija u Ičićima okupili su se gosti i zaposlenici marine na čelu s direktorom Ivicom Škecom, te članovi Uprave ACI-ja.

U marini Ičići djelatnici ACI-ja svečano obilježili 41. obljetnicu osnutka ACI-ja

„S ponosom tradicionalno obilježavamo Dan ACI-ja, kompanije koja je od svojih početaka do danas postala neupitni lider u nautičkom turizmu na Mediteranu. Naša predanost održivom poslovanju i inovacijama postavila nas je na vrh industrije te potaknula na realizaciju brojnih važnih projekata. Jedan od posljednjih takvih je izgradnja nove ACI marine Rijeka, koja će postaviti nove standarde u sektoru nautike“, najavio je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave ACI d.d.

A dr. sc. Ivan Herak, član Uprave za financije, korporativno pravo i ljudske resurse ACI d.d. je zaključio: „Hrvatska je daleko odmakla po pitanju zelene tranzicije i održivosti nautičkog turizma. Isto tako, ACI je oduvijek bio sinonim za izvrsnost u nautičkom turizmu, a danas s ponosom gledamo na našu dugogodišnju ulogu u razvoju ovog sektora i brizi za okoliš. Naše marine nisu samo omiljene destinacije nautičara iz cijelog svijeta, već su i aktivni sudionik u promicanju ekološke osviještenosti i brige za cjelokupnu zajednicu“, kazao je dr. sc. Ivan Herak.
Tijekom svečanosti u ACI marini Opatija i u cijelom lancu ACI marina duž obale i otoka gosti su i ove godine mogli uživati u ugodnom druženju, programu i zakuski. Dugogodišnji zaposlenici, jubilarci i gosti, primili su već tradicionalno prigodne darove.

Šefica recepcije Željka Pejić uručuje nagradu dugogodišnjem gostu
Šefica recepcije ACI marine Ičići Željka Pejić uručuje nagradu dugogodišnjem gostu

Fotografije: ACI PR

Novo

ŽENA NA BRODU: Od zlokobnice kojoj nije mjesto na brodu do gusarske kapetanice

Od davnina među pomorcima postoji vjerovanje da žena na...

Belanova Regata života o Filipu Jurišiću na Olimpijadi – osvaja svijet

Neno Belan i njegova najnovija pjesma Regata života postaju...

VRSAR: Ribarska fešta, 26.7.2024.

U Vrsar su se vratile ribarske fešte koje se...

STARI GRAD NA HVARU: Ne propustite Dane u vali – veliki hrvatski Festival brodova, mora i mornara, 19-22. 9. 2024.

Ovogodišnji, peti zaredom Festival brodova, mora i mornara, pod nazivom „Dani u vali“, održat će se u Starom gradu na Hvaru od 19. do...

RABSKA FJERA 2024: Zašto su antički Rimljani baš Rab nazvali – otokom sreće (Kompletan program Rabske fjere, 25 -27. 7.2024.)

Ove godine navršava se punih 660 godina otkako je održana prva Rabska fjera. Zbilo se to 21. srpnja 1364. godine, kada je Gradsko vijeće...

ZORAN KRSTINIĆ, direktor ACI marine Vrboska: “Marina živi s Vrboskom”

ACI marina Vrboska smještena je u skrovitoj uvali, duboko uvučenoj u kopno sjeverne obale Hvara. Ovo drevno, idilično mjesto zbog mosta, otočića i lijepih...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here