Aktualno

Boat Show Tulln, 29.2. – 3.3.2024: Prva sajamska adresa nakon Zagreba

Nakon Zagrebačkog sajma nautike Hrvatima najbliža i najprivlačnija iduća...

Murva iz NP Krka natječe se za titulu Europsko stablo 2024 – GLASAJTE

Kao Hrvatsko stablo godine murva iz Nacionalnog parka Krka...

ZAGREBAČKI SAJAM NAUTIKE 2024: Što vidjeti, što kupiti i koliko što košta (FOTOGALERIJA)

Ni ovaj Zagrebački sajam nautike, koji je upravo u...

Gourmet manifestacija Putevima rovinjskih delicija, 7. – 14.5., Rovinj

U šest rovinjskih poznatih restorana i riblji i mesni menu s čašom istarskog vina po osobi stoji 140 kn. Pogledajte popis restorana s menijima i kontaktima za rezervaciju stola

U šest poznatih rovinjskih restorana od 7. do 14. svibnja možete uživati u lokalnim specijalitetima po posebnoj ponudi: i riblji i mesni menu s čašom istarskog vina po osobi stoji 140 kn. Evo popisa restorana s menijima i kontaktima za rezervaciju stola:

  1. Restoran BRANCIN DA NINO, Trg G. Pignaton 8, tel. 052/811-530

Riblji meni: Crni rižoto od sipa sa koromačem; Odrezak rošpa u umaku od šparoga sa palentom; Kolač Tutti frutti Čaša bijelog vina Panjoka

Mesni meni: Rižoto sa pršutom i koromačem Teleći odrezak u umaku od šparoga sa palentom Kolač Tutti frutti Čaša crnog vina Panjoka

  1. Restoran GRACIANO, Obala palih boraca 4, tel. 052/811-515

Riblji meni: Domaći pljukanci sa sezonskim morskim plodovima Riblji file u bijelom vinu Desert 0,2l malvazije Panjoka

Mesni meni: Domaći njoki na istarski Sporo pečeni svinjski file na kremi od jabuka i vina Desert 0,2l crnog Panjoka

  1. Restoran FORTUNA, Obala A. Rismonda 3, t. 052/813-450, 097/7008008

Riblji meni: Aperitiv dobrodošlice; Bakalar; File brancina u umaku sa istarskim tartufima i slanim krumpirom; Palačinka; Bijelo vino 0,2l i voda

Mesni meni: Aperitiv dobrodošlice; Ovčji sir sa istarskim tartufima; Pileći file u umaku sa istarskim tartufima i slanim krumpirom; Palačinka; Crno vino 0,2l i voda

  1. Restoran DREAM, J. Rakovca 18, tel. 052/830-613, 091/5799239

Riblji meni: Tuna carpaccio, dressing od agruma i maslinovog ulja, kapare, rokula; Brodet od tune, grdobine, hobotnice i lignji; Domaći čokoladni tart; Malvazija Deklić 0,1l

Mesni meni: Carpaccio od goveđeg bifteka, rokula, Grana Padano; Istarski fuži s pilećim žgvacetom -pileće meso sotirano s povrćem; Sladoled od tartufa sa tamnom čokoladom; Merlot Medea 0,1l

  1. Restoran SANTA ROMA, J. Rakovca 42, tel. 091/1555000

Riblji meni: Dagnje na buzaru; Srdele u špagetu sa rokulom i cherry rajčicom; Tiramisu; Čaša bijelog vina Vivoda

Mesni meni: Pršut i sir; Njoki gljive i tartufi; Pannacotta sa šumskim voćem; Čaša crnog vina Vivoda

  1. Konoba ŠTORIJA, Matije Vlačića Ilirika 11, tel. 052/821-120, 091/2050064

Riblji meni: Salata od hobotnice i slani sardoni s kaparima; Riblji mix Štorija (škampi, lignje, cadel, file brancina), prilog – krumpir salata s rokulom; Domaći kolač; 0,25l bijelo vino Vivoda

Mesni meni: Pljukanci sa šparogama; Punjeni svinjski file sa pršutom i sirom, prilog- restani krumpir; Domaći kolač; 0,25l crno vino Legović

Riba s gradela, Putevima rovinjskih delicija, PR foto
Putevima rovinjskih delicija / Foto: PR

Novo

Prodavač u splitskom dućanu Yamaha motora, skutera i vanbrodskih motora

Rok za prijavu: 3. 3. 2024. Poslodavac: Pribudić - Borčić...

Voditelj brodice za luksuzni mali hotel u Opatiji

Rok za prijavu: 4. 3. 2024. Poslodavac: Ikador Luxury Boutique...

Hrvoje Matutinović: “Barbieri mi je rekao: „Budi opušten i ozbiljno radi, i rezultati moraju doći“

Hrvoje Matutinović posljednjih je dvadeset godina u poslovnom nautičkom...

Đorđe Pantović: Vrbovanje svjetske match race elite u Cannesu za ACI match race

Đorđe Pantović je pripadnik druge postave zaposlenika u bitci...

Prodavač u splitskom dućanu Yamaha motora, skutera i vanbrodskih motora

Rok za prijavu: 3. 3. 2024. Poslodavac: Pribudić - Borčić d.o.o., Split, Kranjčevićava 22a Mjesto rada: Split Opis posla: prodaja Yamaha motocikala, skutera, vanbrodskih motora, vodenih skuterauz...

Voditelj brodice za luksuzni mali hotel u Opatiji

Rok za prijavu: 4. 3. 2024. Poslodavac: Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa Mjesto rada: Opatija Opis posla: sigurno upravljanje brodicom i prijevoz gostiju, informiranje gostiju...

Hrvoje Matutinović: “Barbieri mi je rekao: „Budi opušten i ozbiljno radi, i rezultati moraju doći“

Hrvoje Matutinović posljednjih je dvadeset godina u poslovnom nautičkom svijetu poznat po svojoj tvrtci Unimar, koja je jedan od glavnih snabdjevača hrvatskog i okolnih...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here