Aktualno

Startala deseta Regata 1000 otoka

U Rijeci je danas deseti put za redom startala...

POZIV NAUTIČARIMA: Glasajte za NAJBOLJE HRVATSKE MARINE 2023 na portalu nauticka-patrola.hr

Dragi naši gosti nautičari. Podsjećamo da je prvog dana...

KRALJEVICA: Lov na tunu TIRA TIRA, 12. 8.

Simulacija tradicionalnog tunolova održava se u Bakarcu kod Kraljevice...

Gourmet manifestacija Putevima rovinjskih delicija, 7. – 14.5., Rovinj

U šest rovinjskih poznatih restorana i riblji i mesni menu s čašom istarskog vina po osobi stoji 140 kn. Pogledajte popis restorana s menijima i kontaktima za rezervaciju stola

U šest poznatih rovinjskih restorana od 7. do 14. svibnja možete uživati u lokalnim specijalitetima po posebnoj ponudi: i riblji i mesni menu s čašom istarskog vina po osobi stoji 140 kn. Evo popisa restorana s menijima i kontaktima za rezervaciju stola:

  1. Restoran BRANCIN DA NINO, Trg G. Pignaton 8, tel. 052/811-530

Riblji meni: Crni rižoto od sipa sa koromačem; Odrezak rošpa u umaku od šparoga sa palentom; Kolač Tutti frutti Čaša bijelog vina Panjoka

Mesni meni: Rižoto sa pršutom i koromačem Teleći odrezak u umaku od šparoga sa palentom Kolač Tutti frutti Čaša crnog vina Panjoka

  1. Restoran GRACIANO, Obala palih boraca 4, tel. 052/811-515

Riblji meni: Domaći pljukanci sa sezonskim morskim plodovima Riblji file u bijelom vinu Desert 0,2l malvazije Panjoka

Mesni meni: Domaći njoki na istarski Sporo pečeni svinjski file na kremi od jabuka i vina Desert 0,2l crnog Panjoka

  1. Restoran FORTUNA, Obala A. Rismonda 3, t. 052/813-450, 097/7008008

Riblji meni: Aperitiv dobrodošlice; Bakalar; File brancina u umaku sa istarskim tartufima i slanim krumpirom; Palačinka; Bijelo vino 0,2l i voda

Mesni meni: Aperitiv dobrodošlice; Ovčji sir sa istarskim tartufima; Pileći file u umaku sa istarskim tartufima i slanim krumpirom; Palačinka; Crno vino 0,2l i voda

  1. Restoran DREAM, J. Rakovca 18, tel. 052/830-613, 091/5799239

Riblji meni: Tuna carpaccio, dressing od agruma i maslinovog ulja, kapare, rokula; Brodet od tune, grdobine, hobotnice i lignji; Domaći čokoladni tart; Malvazija Deklić 0,1l

Mesni meni: Carpaccio od goveđeg bifteka, rokula, Grana Padano; Istarski fuži s pilećim žgvacetom -pileće meso sotirano s povrćem; Sladoled od tartufa sa tamnom čokoladom; Merlot Medea 0,1l

  1. Restoran SANTA ROMA, J. Rakovca 42, tel. 091/1555000

Riblji meni: Dagnje na buzaru; Srdele u špagetu sa rokulom i cherry rajčicom; Tiramisu; Čaša bijelog vina Vivoda

Mesni meni: Pršut i sir; Njoki gljive i tartufi; Pannacotta sa šumskim voćem; Čaša crnog vina Vivoda

  1. Konoba ŠTORIJA, Matije Vlačića Ilirika 11, tel. 052/821-120, 091/2050064

Riblji meni: Salata od hobotnice i slani sardoni s kaparima; Riblji mix Štorija (škampi, lignje, cadel, file brancina), prilog – krumpir salata s rokulom; Domaći kolač; 0,25l bijelo vino Vivoda

Mesni meni: Pljukanci sa šparogama; Punjeni svinjski file sa pršutom i sirom, prilog- restani krumpir; Domaći kolač; 0,25l crno vino Legović

Riba s gradela, Putevima rovinjskih delicija, PR foto
Putevima rovinjskih delicija / Foto: PR

Novo

Startala deseta Regata 1000 otoka

U Rijeci je danas deseti put za redom startala...

Dinastija Pičuljan i njihova fascinantna flota brodova

U hrvatskom nautičkom i ribolovnom svijetu brodice Pičuljan iz...

Kako je istarska pasara izrasla u prekrasnu Leidi

Leidi. Savršeno pristalo ime liniji prelijepih brodica pulskog brodograditelja...

Arba Nautika i njena flota brodica nije počela na Rabu, već na zagrebačkom asfaltu

Najprije je Boško Popara sagradio brod za sebe da...

Startala deseta Regata 1000 otoka

U Rijeci je danas deseti put za redom startala vrlo atraktivna navigacijska Regata tisuću otoka na relaciji Rijeka - Tivat i natrag. Organizatori su...

Dinastija Pičuljan i njihova fascinantna flota brodova

U hrvatskom nautičkom i ribolovnom svijetu brodice Pičuljan iz Barbata na otoku Rabu postale su sinonim za sintagmu – „moj brod“. Fascinacija ide dotle...

Kako je istarska pasara izrasla u prekrasnu Leidi

Leidi. Savršeno pristalo ime liniji prelijepih brodica pulskog brodograditelja Marsela Brkića. Naziv je izveden iz engleske riječi lady, što znači – dama. Poznato je...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here