Aktualno

Zagrebački sajam nautike, 22. – 26. 2. 2023: Katalog izlagača, nagradna igra, neretvanski lađari

Zagrebački sajam nautike mogao bi se ipak održati od...

RIJEKA: Međunarodna karnevalska povorka, 19. 2. 2023. u podne

Glavni događaj Riječkog karnevala je Međunarodna karnevalska povorka. To...

MITAN MARINA NA BOOTU Aleksandar Car: “Susret ljudi ne može zamijeniti nikakav Internet”

Aleksandra Cara, kapetana Mitan Marine upoznao sam baš ovdje...

Marina Kaštela traži kuhara i pomoćnog kuhara

Rok za prijavu: 20.5.2022.

Radno mjesto: Marina Kaštela zapošljava kuhara i pomoćnog kuhara za sezonu za puno radno vrijeme, uz mogućnost trajnog zaposlenja

Uvjeti za zaposlenje: Kuhar treba imati završenu srednju školu i godinu dana iskustva, poželjno je da zna engleski jezik, a za pomoćnika kuhara ne traže se nikakve kvalifikacije.

Poslodavac: Marine Kaštela d.o.o.

Prijava na: mobitel 099/ 35 59 311 ili email: kadrovski@marina-kastela.hr

Novo

Pašticada od tune

Pašticada je tradicionalno dalmatinsko jelo koje vuče korijenje iz...

Zoran Kosović: Moji recepti za kozice s medom, sashimi i tartar steak od tune

Kad se na prostranoj dubrovačkoj terasi Zorana Kosovića s...

Zagrebački sajam nautike, 22. – 26. 2. 2023: Katalog izlagača, nagradna igra, neretvanski lađari

Zagrebački sajam nautike mogao bi se ipak održati od...

RIJEKA: Međunarodna karnevalska povorka, 19. 2. 2023. u podne

Glavni događaj Riječkog karnevala je Međunarodna karnevalska povorka. To...

Najviše nautičara u 2022. boravilo u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Prewma podacima eCrew u Splitsko-dalmatinskoj županiji je tijekom 2022. godine boravilo 213.936 nautičara s 1.467.915 noćenja, objavio je HTZ. To je porast od 24...

Restoran Mistral u marini ACI Cres traži 5 pomoćnih kuhara za sezonu

Rok za prijavu: 27. 1. 2023. Poslodavac: TURIĆ & BUĆAN, j.d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge za restoran Mistral u ACI marini Cres traži pet...

Kuhar za rad u sezoni na turističkom brodu

Rok za prijavu: 1. 2. 2023. Poslodavac: Barbarosa d.o.o. za turizam i ugostiteljstvo, Jesenice Uvjeti: Završena srednja škola i dvije godine radnog iskustva, rad vikendom i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here