Aktualno

Tradicionalna Lignjada u Baškoj s malom školom lignjolova za djecu

Tradicionalna Lignjada - 18. Kup sv. Mikule održana je...

OPATIJA BAJNA: Detaljan program Adventa 2024. i dočeka Nove 2025. godine

Dani božićno-novogodišnjeg slavlja u Opatiji već su počeli -...

KOMIŠKI ADVENT NA VISU: Na blagdan sv. Nikole gorjet će stara falkuša kako bi se iz vatre i pepela rodila – nova!

Blagdan sv. Nikole zaštitnika pomoraca, koji se slavi u...

Novi fine dining restoran u marini Lav

Port 74 naziv je novog fine dining restorana koji je otvoren u sklopu marine Lav u Podstrani. Naziv Port 74 inspiriran je s 74 veza u ovoj hotelskoj marini koja prima plovila do 40 metara dužine.

Restoran Port 74 nudi tradicionalnu hrvatsku kuhinju uz moderan pristup chefa Ivana Ivaniševića, koji je iskustvo istekao u hotelima Alhambra u Malom Lošinju i Kempinski Atlantic u Hamburgu.

Restoran je otvoren je svakoga dana od 17 do 23 sata. Uz restoran Port 74, u resortu Le Meridien Lav je još šest restorana i barova s raznolikom ponudom jela, tako da se može nešto fino pojesti tijekom cijelog dana.

Gostima marine Lav na raspolaganju su brojni sadržaji resorta s pet zvijezdice Le Meridien Lav, s osobitim obiljem SPA ponude. Hotel ove godine slavi 50 godina postojanja i dočekuje goste temeljito renoviran.

Novo

Arancino sa raštikom, kozicama i sirom

Arancino je jednostavno jelo od riže, poznato kao specijalitet...

BOŽIĆNI RUČAK: Recepti morske spize skiperice Alenke Alujević s lignjama, kozicama, bijelom ribom…

Kada smo na portalu Nautička patrola ljetos predstavili Alenku...

Tradicionalna Lignjada u Baškoj s malom školom lignjolova za djecu

Tradicionalna Lignjada - 18. Kup sv. Mikule održana je...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here