Aktualno

Biogradski sajam nautike 2023: Brojne premijere novih brodova, povoljna kupnja polovnih, 25-29.10

Ovogodišnji 25 po redu Biograd boat show 2023 otvara...

Startala deseta Regata 1000 otoka

U Rijeci je danas deseti put za redom startala...

POZIV NAUTIČARIMA: Glasajte za NAJBOLJE HRVATSKE MARINE 2023 na portalu nauticka-patrola.hr

Dragi naši gosti nautičari. Podsjećamo da je prvog dana...

POREČ: Sajam ribarstva, ribolova i brodova CROFISH, 24-26.11.

U Poreču se sljedećeg vikenda – od petka 24. do nedjelje 26.11. održava 15. Crofish – međunarodni sajam ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi. Sajam se održava u sportskoj dvorani Žatika (odmah na ulazu u Poreč iz smjera Pazina).

Program sajma:

Radno vrijeme sajma za posjetitelje je: u petak od 12:00-19:00 sati, a u subotu i nedjelju od 10:00-19:00 sati. Ulaz na sajam je besplatan.

Dolazak na sajam autom: uz dvoranu Žatika veliko je parkiralište, a ako nema mjesta, u bližoj okolici dvorane je nekoliko parkinga udaljenih 10-tak minuta hoda.

Za razgledanje brodova na rivi može se poći besplatnim turističkim vlakićem tijekom sva tri dana održavanja sajma. Vlakić vozi u petak i subotu od 12:00 do16:00 sati, a u nedjelju od 10:00 do 14:00 sati.

Program prezentacije brodova:

Na carinskom gatu čekaju vas dva dragulja tradicijske brodogradnje: lošinjski loger „Nerezinac“ i drveni brod „Tartana“. „Nerezinac je sagrađen po uzoru na lošinjske logere iz 19. stoljeća i dio je Muzeja Apoksiomena u Malom Lošinju. „Tartana“ je sagrađena u Viareggiu 1927. godine, a otkupila ju je i obnovila pulska udruga „Molaj cimu“ koristeći isključivo izvorne materijale, dakle bez inoxa, plastike i najlona.

Video s prošlogodišnjeg sajma možete vidjeti na linku:

Novo

CROFISH 2022: Sajam ribarstva, sportskog ribolova i sportova na vodi u Poreču

Izlagači na sajmu su proizvođači i trgovci opreme za komercijalni i sportski ribolov, trgovci ribom i ribljim proizvodima, uzgajivači ribe i morskih organizama, proizvođači...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here