Aktualno

Indijska smeđa alga udomaćila se oko Komiže, struje je sad nose prema Šolti i Kornatima

Znanstvenici iz splitskog Instituta za oceanografiju i ribarstvo ponovo...

KRK: Sajam tradicije, povijesti i glazbe Lovrečeva, 8-10. 8. 2025.

Krčki sajam – Lovrečeva i ove godine donosi bogat trodnevni...

Ribarske priče: Niti zime niti ribe u Jadranu više nisu kao što su bile

Sredozemno more, a s njim i Jadran, zagrijava se...

Zavarivač brodskih propelera

Rok za prijavu: 5. 5. 2023.

Poslodavac: Adriatic propeleri d.o.o. za optimizaciju, modifikaciju i popravak propelera

Opis posla: zavarivanje brodskih propelera, zavarivanje postupcima TIG u svim pozicijama

Mjesto rada: Bibinje

Uvjeti: 3-godišnja srednja škola, ne traži se radno iskustvo

Prijave na: telefon 023 479 710, mobitel 091 5434 738 ili osobni dolazak u Poslovnu zonu Lonići 44, Bibinje

Novo

Indijska smeđa alga udomaćila se oko Komiže, struje je sad nose prema Šolti i Kornatima

Znanstvenici iz splitskog Instituta za oceanografiju i ribarstvo ponovo...

KRK: Sajam tradicije, povijesti i glazbe Lovrečeva, 8-10. 8. 2025.

Krčki sajam – Lovrečeva i ove godine donosi bogat trodnevni...

Ribarske priče: Niti zime niti ribe u Jadranu više nisu kao što su bile

Sredozemno more, a s njim i Jadran, zagrijava se...

Doživljaj rovinjske i istarske autentičnosti na 19. regati tradicijskih barki

Kontrast upečatljivih boja tradicijskih jedara i plavetnila rovinjskog akvatorija...

Brusač brodskih propelera u Bibinju

Rok za prijavu: 5. 5. 2023. Poslodavac: Adriatic Propeleri d.o.o. za optimizaciju, modifikaciju i popravak propelera, Poslovna zona Lonići 44, Bibinje Opis posla: brušenje brodskih propelera,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nautička Patrola
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.