Aktualno

OPATIJA: Glazbeni vremeplov kroz 20. stoljeće RetrOpatija, 27-29. 6. 2024.

Opatija je mjesto s najdužom turističkom tradicijom u Hrvatskoj....

NAJBOLJI IZBOR ZA VIKEND: Festival mlade janjetine i besplatni koncert Psihomodo Popa, Crna ovca, Baška na Krku, 17-19.5.2024.

Baška priprema jedinstveni maštoviti obiteljski vikend program. Od 17....

Biograd Boat Show 2022: Donosimo popis izlagača, katalog, program događanja i novi plan sajma

Otvorenje Biograd Boat Show sajma je u srijedu 26. listopada 2022. Sajam ima novi plan koji donosimo u prilogu ovog teksta, kao i katalog sajmu nautike te na sajmu čarter industrije Croatia Charter Expo.

KATALOG SAJMA ZA PREUZIMANJE:

Tijekom sajma predstavit će se više od 40 novih plovila do 22 metra duljine. Najviše je luksuznih motornih jahti.
Kao najveće okupljalište za hrvatsku nautičku industriju, inovativni Biograd B2B, business to business platforma za nautičko-poslovno umrežavanje, poslovnim posjetiteljima omogućuje interakciju s drugim B2B sudionicima. HGK će od 26. do 28.10. održati Šeste dane hrvatske nautike, s brojnim sastancima industrijskih udruženja, poslovnim prezentacijama i umreženim društvenim događanjima. Sastavni dio manifestacije je i Croatia Charter Expo.

Program događanja, Biograd Boat Show 2022
Program događanja na Biograd Boat Showu 2022

U sklopu Biograd B2B-a, 4. Croatia Charter Expo održat će dvodnevni B2B događaj za jaht-čarter industriju
O d 26. do 27.10. 2022.ve godine CCE će biti veći nego ikada, s preko 300 sudionika, gdje će više od 3000 charter jahti biti izravno predstavljeno posrednicima i dobavljačima. Ulaz je ograničen za profesionalce iz industrije, gdje će se pružatelji usluga charter flote susresti s agentima i dobavljačima.

POPIS IZLAGAČA BIOGRAD BOAT SHOW 2022 ZA PREUZIMANJE:

Za cijelo vrijeme sajma lokalni OPG-ovi će nuditi domaću hranu, prirodnu kozmetiku i rukotvorina.
Subotnji program započinje spektakularnim vatrometom Orion Pirotehnike ispred hale B, nakon čega slijedi koncert Nena Belana & Fiumensa, a završava posebnim „Samba i ti“ partyjem. U petak navečer u Hali B nastupit će Disco Magic Band s “Get the Funk Out” programom, uključujući vrhunsku produkciju zvuka i svjetla koji će u suradnji s DJ Marijom. Glazbeni program svake će se večeri održavati i u restoranu Marina Kornati, kao i u hotelu Ilirija.U subotu 29. i 30. listopada od 14:00 do 16:00 sati u Kongresnoj sali – hala C održat će se kreativna radionica za djecu pod nazivom “Obojimo igru”.

POPIS IZLAGAČA CROATIA CHARTER EXPO BBS 2022 ZA PREUZIMANJE:


Croatia Charter Expo se održava u prostranijoj hali D u Marini Kornati – sjever, bliže izložbenim čarter plovilima i sastancima u Kapetanskom klubu. Na prethodnoj lokaciji, u Marini Kornati – zapad, Marina Stores predstavit će novi “Pop Up Megastore”, površine 600 m2, s ponudom cjelokupnog nautičkog asortimana za izravnu prodaju posjetiteljima. Također, u Marini Kornati – sjever bit će dodan zbog lakšeg pristupa i boljeg protoka prometa drugi pontonski most koji će povezivati glavni gat s gatom 6 na kojem će biti izloženo mnogo više plovila.
Iako je sav izložbeni prostor rasprodan, nautičari i dalje mogu sudjelovati registracijom na Biograd B2B business to business platformi, te imaju puni pristup sajmu i online Biograd B2B softveru, gdje mogu prezentirati svoje proizvode i usluge ostalim sudionicima te zakazati sastanke unaprijed, poručuju organizatori sajma.

NOVI PLAN SAJMA:

Novi plan sajma Biograd Boat Show 2022

Izvor: Biograd Boat Show

Novo

OPATIJA: Glazbeni vremeplov kroz 20. stoljeće RetrOpatija, 27-29. 6. 2024.

Opatija je mjesto s najdužom turističkom tradicijom u Hrvatskoj....

NAJBOLJI IZBOR ZA VIKEND: Festival mlade janjetine i besplatni koncert Psihomodo Popa, Crna ovca, Baška na Krku, 17-19.5.2024.

Baška priprema jedinstveni maštoviti obiteljski vikend program. Od 17....

ZLATKO DALIĆ U ZLATNOJ MARINI FRAPA: Vrhunski izbornik u vrhunskoj marini

Marina Frapa je prema ocjenama nautičara u anketi Nautičke...

Biogradski sajam nautike 2023: Brojne premijere novih brodova, povoljna kupnja polovnih, 25-29.10

Ovogodišnji 25 po redu Biograd boat show 2023 otvara vrata u srijedu 25. 10. i traje do nedjelje 29.10. Najveći je dosad i...

MARINA KORNATI I ILIRIJA D.D. Predstavljanje marine s dušom i Biograd Boat Showa na Bootu

Marina Kornati iz Biograda na Moru nastupa na nautičkom sajmu Boot u Düsseldorfu na štandu HTZ-a. Zapravo, ovdje se predstavlja cjelovita turistička ponuda Ilirije...

Nautička čarolija zvana Biograd Boat Show (FOTOGALERIJA)

Nedjelja, sunčana, prekrasna, lagani maestral. Posljednji je dan Biograd Boat Showa. Prometni krkljanac, nigdje parkinga. Ovaj gradić s pet i pol tisuća stanovnika svake...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here