Aktualno

POREČ: Sajam ribarstva, ribolova i brodova CROFISH, 24-26.11.

U Poreču se sljedećeg vikenda - od petka 24....

Biogradski sajam nautike 2023: Brojne premijere novih brodova, povoljna kupnja polovnih, 25-29.10

Ovogodišnji 25 po redu Biograd boat show 2023 otvara...

Startala deseta Regata 1000 otoka

U Rijeci je danas deseti put za redom startala...

MARINA KORNATI I ILIRIJA D.D. Predstavljanje marine s dušom i Biograd Boat Showa na Bootu

"Sada nam već dolaze djeca i unuci naših gostiju. Stekli smo glas marine s dušom" – rekla nam je Darija Kazija, predstavnica Marine Kornati na Bootu 2023.

Marina Kornati iz Biograda na Moru nastupa na nautičkom sajmu Boot u Düsseldorfu na štandu HTZ-a. Zapravo, ovdje se predstavlja cjelovita turistička ponuda Ilirije d.d, kojoj marina pripada. Ilirija d.d. je jedna od najuspješnijih hrvatskih turističkih tvrtki, a u svojoj turističkoj ponudi osim marine, doista ima što pokazati. U njenom su sastavu i hoteli s kongresnim turizmom i kamping u kombinaciji s nautikom, te kultni zadarski Arsenal, spomenik nulte kategorije u staroj jezgru Zadra, u kojem se održavaju koncerti i drugi značajni događaji u kulturi i zabavi. Osim toga, Ilirija d.d. je organizator jednog od najvećih nautičkih sajmova u ovom dijelu Europe, popularnog Biograd Boat Showa.

Iskustva nakon prvih dana sajma opisala nam je predstavnica Ilirije i Marine Kornati Darija Kazija (lijevo na naslovnoj slici gore):

– Interes je konstantan, kako za stalni, tako i za tranzitni vez. I ne samo to, posjetitelje zanima i smještaj u kampu, te vez manjih plovila u hotelskoj lučici. Ovdje se susrećemo i s našim partnerima i s ostalim izlagačima. Posebno se radujemo posjetama naših stalnih gostiju. Jer od početka njegujemo obiteljsko ozračje marine. Sada nam već dolaze djeca i unuci naših gostiju. Stekli smo glas marine s dušom – rekla nam je Darija Kazija.

A dusseldorfsku sajamskoj misiju za ovogodišnji Biograd Boat Showu objasnio nam je Robert Pirović, koordinator prodaje BBS-a:

– Prvenstveni cilj nam je baš ovdje na sajmu Boot neposredno spoznati nove trendove u nautici. Također ću, zajedno s kolegom Andrijom Dešpojom, zaduženim za našu platformu B2B, obići naše klijente i animirati nove kako bi Biograd Boat Show bio sadržajno još bogatiji – kazao nam je Robert Pirović.

Predstavnici hrvatskih izlagača na Bootu 2023 i generalni konzul u Dusseldorfu doc. dr. sc. Ivan Bulić.
Predstavnici hrvatskih izlagača na Bootu 2023 i generalni konzul u Dusseldorfu doc. dr. sc. Ivan Bulić
Štand HTZ na Bootu 2023
Štand HTZ na Bootu 2023
Štand HTZ na Bootu 2023
Štand HTZ na Bootu 2023

Na naslovnoj fotografiji gore: Darija Kazija i Katarina Sarin

Novo

ACI marini „Veljko Barbieri“ u Slanom predali smo priznanje Zlatni osmijeh Jadrana

Evo nas napokon i na jadranskom jugu i to...

POREČ: Sajam ribarstva, ribolova i brodova CROFISH, 24-26.11.

U Poreču se sljedećeg vikenda - od petka 24....

LOVRAN: Lovranski guc – umjetničko djelo Giovannija Nina Gašparinića

U Kući smo lovranskog guca, u sklopu prostora lovranske...

ACI marini „Veljko Barbieri“ u Slanom predali smo priznanje Zlatni osmijeh Jadrana

Evo nas napokon i na jadranskom jugu i to baš po velikom jugu. To nam nije ni malo umanjilo zadovoljstvo da predamo posadi ACI...

Toni Antišin: „U marini Olive Island važni su nam domaći zaposlenici zbog domaće atmosfere u kojoj se gosti osjećaju ugodno“

U 5. mjesecu 2023. navršilo se 10 godina otkako je Toni Antišin glavni menadžer Olive Island marine. Toliko traje i naše poznanstvo i naše...

Boris Ninić: “Marina Betina ima gajetu s kojom sudjelujemo na regatama latinskog idra”

Priča o betinskoj gajeti ne bi bila potpuna bez Borisa Ninića, Šibenčanina koji je toliko dugo na prostorima Murtera i Kornata da mu je...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here