Aktualno

DALMATIA BOAT SHOW: Novi nautički sajam u Marini Baotić, 18. do 21. 4. 2024.

Od 18. do 21. 4. 2024. u Marini Baotić...

POZIV VINOLJUPCIMA Smotra istarskih vina u Gračišću, 1. 4. 2024.

Već 29 godina tradicionalno svakog Uskrsnog ponedjeljka u malom...

CROATIA NAUTIC SHOW, Marina Kaštela, 18-21. 4. 2024: 35 tvrtki predstavlja 80 brodova

U Marini Kaštela održava se od 18. do 21....

Ronioci čiste podmorje Gradske luke Dubrovnik, 21. 5. od 10 do 12 sati

Više od 100 ronilaca sudjeluje u čišćenju podmorja Gradske luke Dubrovnik 21. svibnja 2022. Ovo je 25. akcija čišćenja podmorja Eko Dubrovnik 2022., a osim ih raznih dijelova Hrvatske dolaze i ronioci iz Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Ronioci će luku čistiti od 10 do 12 sati, i u to vrijeme će luka biti zatvorena za sva uplovljavanja i isplovljavanja. Organizatori akcije su u organizaciji Centar za ronjenje i sportove na vodi ABYSS i Ekološko ronilački klub Ragusa, uz podršku Dubrovačko-neretvanske županije i Županijske lučke uprave Dubrovnik.

Novo

DALMATIA BOAT SHOW: Novi nautički sajam u Marini Baotić, 18. do 21. 4. 2024.

Od 18. do 21. 4. 2024. u Marini Baotić...

Ljudi koji su ACI marinama udahnuli dušu

Ovo su sjećanja i svjedočenja zaposlenika koji su od...

BORIS GAŠPERINI, direktor ACI marine Umag: Gost je – kralj!

Marina je sasvim promijenila Umag i odnos tamošnjih ljudi...

ACI MARINA JEZERA: Najzaslužniji čovjek što su Jezera dobila marinu je – Drago Pirija

Drago Pirija, najzaslužniji čovjek što su Jezera dobila marinu,...

DUBROVNIK: Povijesni tragovi jedne od najmoćnijih pomorskih trgovačkih flota na svijetu

Cijeli Dubrovnik je zapravo jedan grad muzej. Svaka kuća, svaka skala, a i svaki kamen nose neku povijesnu priču. Zato uvijek kada kročim ovim...

Marina Frapa Dubrovnik traži mornara – pomoćnog radnika

Rok za prijavu: 30. 4. 2023. Poslodavac: Laguna trade d.o.o., za marine, turizam, trgovinu i usluge Opis posla: mornarski poslovi prihvaćanja i priveza brodova u marini,...

DUBROVNIK: Proljetni gourmet dani u dubrovačkim restoranima, 10.-23.4.

S početkom toplijih i vedrih proljetnih dana, chefovi 20 vrhunskih dubrovačkih restorana inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su maštovite i ukusne poslastice i specijalitete...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here